En ny start

En ny start, jag har bestämt mig att gå vidare nu. Det hjälper ingenting till att tänka på saker som varit. Sätta upp nya mål i livet, tänka på alla roliga saker man har framför sig i stället. Alla goa vänner som faktigst finns där!

Hitta sig själv igen och bli vän med sig själv. Jag tror verkligen man behöver det. För att kunna ta till sig andras kärlek och förmedla glädje till andra måste du kunna acceptera dig själv. Vara som man själv vill vara.

Ibland kan man ha så mycket att göra och tänka på, tryck då undan dom där tankarna, bara för en stund, fokusera och ja helt enkellt gå vidare. Alla begår misstag här i livet och jag vet att många många många mer kommer begås för människor är sådanna. Men att kunna se vad man faktigst har, en ny start och kunna uppskatta det.
Det är det viktigaste. Du får vara precis som du vill vara. Är det någon som inte gilar det.. Låt dom då gå.

Du kan bara vara du.Allt som blåser bort

Allt som blåser bort i kylan. Allt som blåser bort borde ha en liten vän som sträcker ut armen och fångar upp dem. Fångar upp och inte låter dom slungas bort av den kalla hårda vinden.
Stanna inne i kväll står det i alla dags tidningar, det kanske man ska göra om man inte har den där vännen att hålla hårt i handen och trotsa vädret med.
RSS 2.0